Denna produkt har lagts i din varukorg
  • Ekologiskt & tryggt
  • Snabb leverans
  • Fraktfritt över 500 kr

För en giftfri förskola, skola och verksamhet

Vi levererar till förskolor, skolor, företag, kyrkor och föreningar - alla verksamheter vinner på att välja ekologiska och trygga produkter, speciellt barnverksamheter. Vi skriver gärna avtal med återkommande kunder, kontakta oss på info@GoodforKids.se så hjälper vi dig direkt med ett avtal. 

Vi är sedan 2014 stolta över att få leverera ekologiska leksaker till hela Växjöregionens kommuner med staden Växjö som blivit utsedd till Europas grönaste stad. Vi har också avtal med Inköp Gävleborg från och med 1 april 2016 och kommer att leverera ekologiska leksaker och trygga produkter till alla förskolor och skolor inom Gävleborgsregionen. Vi är så glada över att få vara med att bidra och förändra. Vi är gärna er samarbetspartner också, oavsett om ni precis kommit igång med att arbeta med dessa frågor i er verksamhet eller om ni arbetat i flera år. För en förskoleverksamhet känner vi att Naturskyddsföreningens projekt Operation Giftfri Förskola kan vara till stor hjälp. 

Vårt sortiment är redan idag brett men växer och utvecklas ständigt, perfekt för att skapa en ekologisk, trygg och giftfri barnmiljö. Saknar du något i vårt sortiment så hör av dig; vi strävar efter att ta in allt det våra kunder efterfrågar så långt det är möjligt! Du som företagare lägger lättast din beställning genom att göra det i vår B2B webshop som vänder sig till företag och föreningar: http://b2b.goodforkids.se/ Det går också bra att ringa in er beställning eller maila oss på info@GoodforKids.se 

Varmt välkommen!
Giftfri förskola