Denna produkt har lagts i din varukorg
  • Ekologiskt & tryggt
  • Fraktfritt från 500 kr
  • Säker betalning - Klarna

För en giftfri förskola, skola och verksamhet

Vi levererar till förskolor, skolor, företag, kyrkor och föreningar - alla verksamheter vinner på att välja ekologiska och trygga produkter, speciellt barnverksamheter. Vi skriver gärna avtal med återkommande kunder, kontakta oss på info@GoodforKids.se så hjälper vi dig med ett avtal. 

Vi har avtal med Inköp Gävleborg från och med 1 april 2016 och levererar ekologiska leksaker och trygga produkter till alla förskolor och skolor inom Gävleborgsregionen. Vi är så glada över att få vara med att bidra och förändra. Vi är gärna er samarbetspartner också, oavsett om ni precis kommit igång med att arbeta med dessa frågor i er verksamhet eller om ni arbetat i flera år. För en förskoleverksamhet tycker vi att Naturskyddsföreningens projekt Operation Giftfri Förskola kan vara till stor hjälp. 

Vårt sortiment är redan idag brett men växer och utvecklas ständigt, perfekt för att skapa en ekologisk, trygg och giftfri barnmiljö. Saknar du något i vårt sortiment så hör av dig; vi strävar efter att ta in allt det våra kunder efterfrågar så långt det är möjligt så länge det är ekologiskt och tryggt!

Varmt välkommen!
Giftfri förskola