Denna produkt har lagts i din varukorg
  • Ekologiskt & tryggt
  • Fraktfritt från 500 kr
  • Säker betalning - Klarna

Present till ettåring - 8 eko-tips

24 april 2018

Ekologisk badleksak av trä - Sailing Boat Polar Bear
Plask och lek! Att bada är så roligt och det kommer det att vara länge! En riktigt rolig vattenlek kan dessutom ske både i badkaret, på stranden eller i handfatet. Det är med andra ord en mångsidig leksak som fungerar såväl på sommaren som under vintern. Dessutom prisvärd då barnet har glädje av den under många år!
GoodforKids tipsar:
Badleksak av trä

Putta-på-leksak Push-Along Duck
1 år och dags att gå! Ett av de största stegen i utvecklingen. En spännande tid för både barnet - och inte minst föräldrarna! Barnet går från att hasa sig fram på rumpan eller krypa till att man har en liten parvel som springer runt överallt i ljusets hastighet för att utforska precis allt. Bort med prydnadssaker i barn-ögonhöjd och in med annat som lockar! En putta-på-leksak är verkligen helt rätt i en tid som denna. Den klapprar härligt med sina stora naturgummifötter. Låter spännande, ser rolig ut och erbjuder något att hålla i - vilket kan vara hjälpsamt för en ettåring!
GoodforKids tipsar:
Push-Along Duck

Byggklossar för 5 sinnen - Activity Blocks
Byggklossar är en klassisk leksak eftersom de är både roliga och mångsidiga; stapla, räkna, lär färger och riva torn! Activity Blocks från PlanToys är ekologiska byggklossar av trä som dessutom vänder sig till tre av barnets sinnen: klossarna låter, har kalejdoskop och taktila ytor som främjar känseln. För en ettåring är varje ny upplevelse helt ny och en liten sensation! Barnet kommer att älska att utforska sina sinnen med dessa byggklossar! Kommer i en bomullspåse för lättsam förvaring. Att bygga och leka med byggklossar utvecklar barnets fantasi, koncentrationen och finmotorik.
GoodforKids tipsar:
Inspirerande byggklossar

Fotokort - Activity Cards
Första leendet. Första tuggan av vanlig mat. Den första resan. Första besöket på bio. Första gången på en bondgård. Ja, det finns mängder av milstolpar som ni verkligen vill komma ihåg! Vårt tips är därför att föreviga alla dessa härliga minnen med ett vackert illustrerat fotokort som gör att ni kan resa tillbaka i tiden och minnas!
Goodforkids tipsar:
Milestone Activity Cards

Dragleksak - Happy Puppy
1 år och precis lärt sig att gå! En hundvalp som hänger med på promenaden är riktigt roligt för en ettåring! En dragleksak utvecklar dessutom barnets motorik, koordination, balanssinne och koncentration. Prata om vad hunden gör på promenaden så kommer dessutom språket och ordförrådet utvecklas under leken.
Goodforkids tipsar:
Happy Puppy från PlanToys

Naturgummileksaker för bad och fantasilek
Ekologiska leksaker av naturgummi är riktigt mångsidiga! Använd i badet, till vanlig lek eller som bitleksak. Vissa kan dessutom skjuta vattenstrålar och göra roliga bubblor under vattnet. Det finns så många varianter. Vilken blir favoriten? Det finns egentligen ingen övre åldersgräns för en naturgummileksak så den kan hänga med hur många år som helst - ett riktigt supertips alltså!
Goodforkids tipsar:
Naturgummileksaker

Leksakstelefon av trä - My First Phone
Det ringer! Vilket barn leker inte den leken!? Dessutom brukar “telefonlekar” hålla i sig i många år så det blir en riktigt långlivad ettårspresent det här. Det kan behöva ringas till alla möjliga - mormor, mamma, posten, kompisar, affären eller förskolan. En ekologisk leksakstelefon av trä är ett tryggt alternativ. Solitt gummiträ och träknappar. Skynda er att svara!
Goodforkids tipsar:
Leksakstelefon av trä

Egen vattenflaska - Kid Kanteen Sippy
En egen vattenflaska! En rostfri som kan växa med barnet. Kid Kanteen barnflaskor är av högsta kvalité. Trygga material rakt igenom. Tillverkade för att hålla en livstid. Genom att byta korken på flaskan så kan den användas hur länge som helst - även av vuxna. Lägg i härliga isbitar för extra kallt och gott vatten. En alldeles egen vattenflaska för stranden, på semestern, på gymnastiken eller för hemmabruk för minsta möjliga spill! Det är alltid tillfälle för att ta med sin egen Klean Kanteen!
Goodforkids tipsar:
Klean Kanteen

24 april 2018