Denna produkt har lagts i din varukorg
  • Ekologiskt & tryggt
  • Fraktfritt från 500 kr
  • Säker betalning - Klarna

Blogg

Gästbloggare: Ekologisk glass med många smaker från Lyckans skafferi

27 juni 2018

Glass går lätt att göra hemma som passar både barn och vuxna. Här kommer riktigt njutningsbara glassrecept med smaker av kaffe och lakrits samt frukt och bärkokos från gästbloggaren Lyckans skafferi.

Läs Mer 27 juni 2018

Gästbloggare: Ekologisk isglass med Lyckans skafferi

27 juni 2018

Mitt bästa tips i den här värmen är att göra sin egen ekologiska glass att svalka sig med! Med rena, ekologiska råvaror gör du en fräsch glass som dessutom kan ges till barnen med gott samvete eftersom den inte innehåller något tillsatt socker. De här glassarna är faktiskt så pass hälsosamma att de fungerar fint som mellanmål eller till och med frukost.

Läs Mer 27 juni 2018

Gästbloggare: Cert. Kost- & Träningskonsult Amanda Gunnarsson

22 maj 2018

I samarbete med Cert. Kost- & Träningskonsult Amanda Gunnarsson kommer här en träningsvideo som även passar för dig som är nyförlöst. För både hemmaträning och gymmet.

Läs Mer 22 maj 2018

​Det du behöver till en nyfödd eko-bebis - Checklista

7 maj 2018

Vad behöver man egentligen hemma till en nyfödd bebis? Vi har listat den största ekologiska checklistan för de allra minsta så är du helt förberedd då du kommer från BB.

Läs Mer 7 maj 2018

Eko-solskydd för hela familjen

1 maj 2018

Vi har letat fram och sammanfattat riktigt bra och ekologiska solskydd för hela familjen inför den stundande sommaren. Det finns något som passar alla, oavsett hudtyp och ålder.

Läs Mer 1 maj 2018

Gästbloggare: Ekotipset - Tappa din egen björksav

29 april 2018

Gästbloggaren Ekotipset har testat att tappa egen björksav med hjälp av våra rostfria sugrör. Läs mer om hur hon gjorde och varför det sägs vara så bra att dricka sav från björk!

Läs Mer 29 april 2018

Äntligen sol

26 april 2018

Äntligen sol! Vi har listat några bra tips inför er utevistelse i vårsolen eftersom barnens ögon och hud är mer ömtålig än vuxnas.

Läs Mer 26 april 2018

Present till ettåring - 8 eko-tips

24 april 2018

Då var den stora dagen här - en ettåring i familjen! Det mesta är en ny upplevelse och precis allt ska utforskas! Så vad köper man då i present till en ettåring? Hur hittar man något som är både inspirerande, roligt och utmanande i en mellanålder som den här? Vi har listat 8 hälsosamma och ekologiska tips för en riktigt bra present till en ettåring!

Läs Mer 24 april 2018